Videoclipuri Noi
Welcome
Login / Register

Ioan Dunca la Romanii Au Talent Sezonul 5 Episodul 3

Featured video
You need to have the Flash Player installed and a browser with JavaScript support.

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Published by Admin in Emisiuni-Tv
2,521 Views

Description

Ioan Duncă, participantul de la "Românii au talent", în vârstă de 78 de ani, a pierit înainte de a ajunge în etapa următoare a competiției.

Conform Adevărul, fostul aviator a murit în urma unui accident de maşină după ce a traversat neregulamentar.

Ioan Duncă a impresionat juriul cu a sa bună dispoziție. El a făcut flotări pe scenă, a cântat şi a impresionat cu voinţa sa de fier, cu glumele sale, dar şi cum incredibila poftă de viaţă.

"Mie mi-aţi dovedit încă o dată că tinereţea nu are legătură cu anii din buletin, ci cu vitalitatea şi pofta de viaţă. Vă admir pentru asta şi vă respect enorm. Sunteţi cel mai tânăr om pe care l-am văzut", i-a mărturisit Mihaela Rădulescu. Pentru poveştile spuse cu pasiune, Ioan Duncă a primit patru de "Da", însă nu va mai putea fi văzut în etapa următoare.

Ioan Dunca la Romanii Au Talent din 27 Martie 2015 Online, Ioan Dunca pensionarul care merge cu 4 de DA direct in rai, el nu a mai apucat sa merga mai departe in copmetitia talentelor. Romanii Au Talent editia 3 din 27.03.2015 video Pro tv, Romanii Au Talent Sezonul 5 Episodul 3 din 27 Martie 2015 online, urmareste romani talentati in editia Romanii Au Talent din 27 martie online, momente video din editia 3 Romanii Au Talent 27/03/2015,

Show more

Post your comment

Sign in or sign up to post comments.

Comments

Be the first to comment
RSS